Ga naar de inhoud

Contact

SBO De Kristal

Pauwenkamp 347
3607 TC Maarssen

 

De school is open van 08.00 uur – 16.30 uur
Wil je je kind ziek melden? Klik dan hier.

 

Telefoon: 0346 56 57 91
E-mail: info@dekristal.nl

Contact

Velden met een sterretje zijn verplicht.

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 16:30 uur

Algemeen telefoonnummer:
0346 56 57 91

Postadres

Pauwenkamp 347
3607 TC
Maarssen

Route

Fiets
Op het schoolplein zit een fietsenrek waar leerlingen, medewerkers en ouders hun fiets kunnen stallen.

Auto
Als je met de auto komt, vul dan Pauwenkamp 347 Maarssen in op je navigatie. Er is gratis parkeergelegenheid vlakbij de entree van de school.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf treinstation Maarssen loop je in een kwartier naar onze school. Je kunt op treinstation Maarssen ook bus 73 pakken en uitstappen bij bushalte Kamelenspoor. Vanaf daar is het nog maar 7 minuten lopen.

Contact leerkrachten en specialisten 

Voor vragen aan leerkrachten en specialisten kun je het contactformulier gebruiken of mailen naar info@dekristal.nl

Ziek melden

Als uw kind ziek is verzoeken wij u dit aan de leerkracht te melden door tussen 08:15 en 08:30 te bellen met school (0346 56 57 91).

Als uw kind een afspraak heeft met een arts of andere specialist, geef dit dan op tijd door aan de leerkracht via Parro. Je hoeft de dag zelf dan niet te bellen.

Als een kind zonder bericht afwezig is, nemen wij contact op met de ouders. We streven ernaar uiterlijk om 08.45 uur te bellen.

Vrijstelling geregeld schoolbezoek (verlof)

De Leerplichtwet 1969 zorgt ervoor dat alle kinderen verplicht zijn de school geregeld te bezoeken. Dat betekent dat kinderen niet afwezig zijn tijdens les- of praktijktijd. Toch zijn er een aantal uitzonderingen. Die bespreken we hieronder.

Vertrouwenspersonen

Soms zitten leerlingen ergens mee en vinden ze het lastig om dat met hun eigen leerkracht te bespreken. Daarom hebben we op De Kristal vertrouwenspersonen.

Interne vertrouwenspersonen
Birgit Kok: bkok@dekristal.nl
Maartje van Maanen: mvanmaanen@dekristal.nl

Externe vertrouwenspersonen
Stichting Gewoon Speciaal Onderwijs heeft twee externe, onafhankelijke vertrouwenspersonen:

Angela Groen: a.groen@cedgroep.nl
Sonja Deutz: s.deutz@cedgroep.nl

Zij zijn tevens bereikbaar via het telefoonnummer 010 – 407 15 99 (CED-Groep).
De vertrouwenspersonen komen in actie als het niet lukt om de problemen op school zelf op te lossen. De klachtenprocedure treedt dan in werking.

Klachten

Wij vinden het belangrijk dat ouders tevreden zijn over de kwaliteit van ons onderwijs en de begeleiding die de leerlingen krijgen. Met het complete team zetten wij ons daar dagelijks voor in.

Ben je toch niet tevreden? Laat dat vooral aan ons weten. Zo kunnen we ons onderwijs verbeteren. Je eerste aanspreekpunt is altijd de leerkracht van het kind. Bespreek je de situatie liever met de directie, dan kan dat ook. Bij wie je met welke klacht terecht kunt, beschrijven we in de klachtenprocedure.